-
ترشی بادمجان
دوشنبه 21 بهمن 1398 20:16
نا موجود
-
انواع لواشک
دوشنبه 21 بهمن 1398 19:42
بسته های100 گرمی
-
مربای به
چهارشنبه 2 بهمن 1398 14:39
-
پیاز داغ نگینی (کنجدی)
چهارشنبه 2 بهمن 1398 14:25
این محصول ویژه با روغن کنجد تهیه شده است در صورت سفارش تهیه میشود
-
رب انار
چهارشنبه 2 بهمن 1398 14:16
-
مربای انجیر
چهارشنبه 2 بهمن 1398 14:12
-
پیاز داغ خلالی (چیپسی)
پنجشنبه 19 دی 1398 12:08
رنگ رخساره خبر میدهد از سر درون
-
آبغوره خانگی
یکشنبه 8 دی 1398 17:25
وزن یک بطری ۱/۵ لیتری
-
شور
یکشنبه 8 دی 1398 17:21
وزن یک کیلوگرم نا موجود
-
ترشی هفته بیجار
یکشنبه 8 دی 1398 17:18
وزن یک کیلوگرم نا موجود
-
مربا به با گردو
سهشنبه 12 آذر 1398 15:01
وزن ۱ کیلوگرم
-
آبلیمو دستی خانگی
سهشنبه 12 آذر 1398 14:27
وزن ۱ کیلوگرم
-
مربای توت فرنگی خانگی
سهشنبه 12 آذر 1398 14:21
-
مربای آلبالو خانگی
شنبه 9 آذر 1398 18:50
وزن یک کیلوگرم
-
شربت آلبالو خانگی
شنبه 9 آذر 1398 18:46
وزن یک کیلوگرم
-
پیاز داغ نگینی
شنبه 9 آذر 1398 18:35
لعاب خوبی میندازه
-
شوید خشک شده خانگی اویش
شنبه 9 آذر 1398 18:30
-
سبزی خرد شده
شنبه 9 آذر 1398 18:27
طرز تهیه سبزی های خرد شده #اویش سبزی های #اویش بعد از پاک شدن و شستشو داخل توری قرارداده میشود و حداقل ۴-۵ ساعت جلوی جریان هوا (ترجیحاکولر) قرار گرفته و تاحد امکان آب آن گرفته میشود تا سبزی خشک باشد. هنگام خرد شدن نیز چون با دستگاه صنعتی خرد میشود سبزی آب نمی اندازد در این روش کیفیت سبزی با دست و دستگاه تفاوت چندانی...
-
لواشک زردآلو
شنبه 9 آذر 1398 18:18
وزن ۱۰۰ گرم
-
لواشک خانگی آلو-سیب
شنبه 9 آذر 1398 18:10
وزن ۱۲۵ گرم
-
کرفس سرخ شده خلالی (به همراه نعنا جعفری)
شنبه 9 آذر 1398 18:03
-
نعناع خشک اویش
شنبه 9 آذر 1398 17:59
-
نعناع خشک تبریز
شنبه 9 آذر 1398 17:51
-
عرق نعنا دوآتیشه (شفابخش)
شنبه 9 آذر 1398 17:48
-
عرق نعنا (شفابخش)
شنبه 9 آذر 1398 17:15
-
سماق
شنبه 9 آذر 1398 17:09
سُماق معرب سماک پارسی (نام علمی: Rhus) درختچهایست کوهستانی که میوههای خوشهای دارد و میوهٔ آن پس از کوبیده شدن به عنوان چاشنی، همراه با غذاهایی همچون کباب استفاده میشود. طعم آن گرایش به ترشی دارد. گیاه سماق از راسته افراسانان (Sapindales)، تیرهٔ پستهایان (Anacardiaceae) است. سماق در قدیم سماک نیز تلفظ میشده و...
-
پونه تبریز
شنبه 9 آذر 1398 17:03
-
پونه
شنبه 9 آذر 1398 16:53
فودنه، پودنه، #پونه، فودنج یا فود (نام علمی: Mentha pulegium) از گیاهان خانواده نعنائیان است. گیاهی است از سردهنعنا و تیره لب گلیها و له شده برگهای آن عطر نعنا دارد. در زبان ترکی به آن یارپیز (yarpiz) گفته میشود. مصارف شناخته شده آن در آشپزی و شیرینیپزی و در طب سنتی به عنوان آرامبخش و مسکن و نیز در سقط جنین بکار...
-
سرکه سیب خانگی
پنجشنبه 7 آذر 1398 00:26
-
سرکه سیب
پنجشنبه 7 آذر 1398 00:22
سرکه سیب یک چاشنی پرمصرف می باشد که در تهیه غذا و سالاد به کار می رود. تحقیقات نشان داده است سرکه سیب می تواند برای سلامتی مفید باشد و قند خون و کلسترول خون را تنظیم کند. سرکه سیب یک ماده اسیدی است که از تخمیر سیب به دست می آید. قرن هاست که مردم از سرکه سیب به عنوان چاشنی و یا ماده نگهدارنده استفاده می کنند. امروزه...